Kanker en Chronisch Zieken

Diagnose kanker

Bij een diagnose kanker of chronische ziekte verandert de wereld vaak plotseling zeer drastisch.
Niet alleen lichamelijke klachten van de ziekte of de behandeling, maar ook emotioneel en sociaal kan U hierdoor onder zware druk komen te staan. Vaak staat alles in het teken van de behandeling bij specialist en ziekenhuis, maar is er weinig aandacht voor de emotionele en sociale problemen die de ziekte met zich meebrengt.
Na bijgekomen te zijn van de eerste schok, dringen zich vaak vele vragen op en breekt een onzekere tijd aan waarbij angst en hoop elkaar afwisselen.

Wat kan massage voor U betekenen

In deze periode kan het zinvol zijn om u te laten ondersteunen door middel van integrale massage of energetische massage.
De massages kunnen u helpen uw emotionele balans te herstellen of te bewaren, en de veelheid aan indrukken los te laten.
De massages zijn Niet bedoeld om kanker of chronische klachten te genezen, maar om de kwaliteit van leven te verbeteren. Op deze manier wordt u zowel lichamelijk als psychisch weer "meer mens", en bent u in staat om angstgevoelens, frustraties en gedeprimeerde stemmingen de baas te worden en de controle over u zelf te (her)vinden.
De behandeling is duidelijk helend gericht, wat inhoud dat er niet alleen naar de lichamelijke aspecten wordt gekeken, maar vooral ook naar de emotionele, sociale en psychische situatie waarin iemand verkeert.
De behandelingen hebben dus een veel diepere inwerking dan alleen het lichamelijke. Lichaam, Geest en Ziel vormen een eenheid, die door elkaar bepaald worden en elkaar bepalen.
Juist voor mensen met kanker of een chronische ziekte kan het zeer praktisch zijn dat de massage bij U aan huis aangeboden wordt. U wordt in dit proces op professionele wijze begeleid, en er bestaat de mogelijkheid tot uitgebreide email support.
U vindt de prijzen en het vergoedingen overzicht hier.

| home |

 
© Ing. R.J. van Dongen, 2006-2009 | © ® Sephira, 2003-2011