Recensies en Aanbevelingen van clienten

Ruim een jaar geleden ben ik voor het eerst door Sander behandeld.
Ik had al ruim 15 jaar vreselijke menstruatiepijnen, die zodanig waren, dat ik niet meer normaal kon functioneren. Geen enkele pijnstiller, hoe sterk ook, was "bestand" tegen de pijn.
Ik heb behalve de reguliere geneeskunde ook alle andere invalshoeken geprobeerd, zoals homeopathie, yoga, acupunctuur etc. Sommigen hielpen niet, sommigen in mindere mate, maar steeds kwam de pijn na verloop van tijd weer in zijn heftigste vorm terug.
Door Sanders massage en het werken met energie is de pijn nu tot een zeer aanvaardbaar niveau teruggebracht, waarbij ik soms alleen maar een aspirientje hoef te slikken.
Dit is beslist niet zonder slag of stoot gegaan; de behandeling heeft, behalve lichamelijke, ook veel emotionele reacties veroorzaakt, maar het was absoluut de moeite waard: ik ben niet meer 4 dagen per maand "ziek", de pijn is praktisch weg!
L.H.

Ik heb Sander leren kennen via mijn vrouw. Ik wist dat zij veel baat had en heeft bij zijn behandelingen, die deels praktisch en lichamelijk zijn, anderzijds ook energetisch en spritueel van aard. Zijn benaderingswijze past zeer bij haar.
Zelf ben ik veel mentaler en zakelijker ingesteld. Als scepticus wuif ik niet alles wat onverklaarbaar is weg, maar ik blijf een bepaalde reserve houden bij met name het spirituele en energetische denken.
Uit nieuwsgierigheid heb ik toen een behandeling gekregen. Na zo'n 10 behandelingen kan ik wel stellen dat ik het zeer ontspannend vind, uiteraard lichamelijk maar zeker doorwerkend naar de geest. Soms val ik bijna in slaap.
Wat voor mij het meest opvallend is, is de behandeling aan mijn voeten. Deze zijn klein en altijd zeer gespannen door een hoge wreef en hamertenen.
Ik weet niet beter of mijn voet kent het gevoel van slap en ontspannen zijn niet. Soms zou ik ze als het ware wel willen afschroeven.
Sander heeft met een bepaalde techniek, waarbij ook druk wordt uitgeoefend (ook pijnlijke!), ter plekke soepelheid en ontspannenheid laten voelen. Zeer bijzonder.
Ik ben van plan bij tijd en wijle me te laten masseren door Sander.
Wat ik zeer prettig aan hem vind, is dat hij lekker aan de slag gaat, zonder je te beinvloeden of te willen overtuigen van waar hij mee bezig is.
Ronald

Ik ben nu sinds 1 jaar in behandeling bij Sander. In het begin ging het via mijn kant nogal moeizaam omdat ik lange tijd problemen heb gehad met mannen.
En om je dan zo ineens "bloot" te geven was voor mij best een stap.
We hebben het daar ook uitgebreid over gehad en we zijn eigenlijk heel langzaam, stapje voor stapje begonnen, totdat mijn ergste angst weg was.
Ik heb af en toe nog wel dat ik me niet echt kan ontspannen, maar door ademhalingsoefeningen die hij mij geleerd heeft, heb ik dat ook aardig onder controle.
Ook door oefeningen en schema's kreeg ik mijn dag goed onder controle en de blokkades in je lichaam worden steeds minder, het werkt!!
Anita| home |

 
© Ing. R.J. van Dongen, 2006-2009 | © ® Sephira, 2003-2011